Wonen

Residentie t Convent: kwaliteitsvol en zorgeloos wonen

Residentie ’t Convent wordt beheerd vanuit de visie “levensbestendig wonen” en realiseert dit door een uitgebreide service op vlak van wonen, lifestyle, dienstverlening en gezondheid.

Naast de verplichte basisdienstverlening wordt een waaier aan extra dienstverlening aangeboden. De resident beslist zelf van welke faciliteiten en extra dienstverlening hij gebruikt maakt en houdt hierbij de regie in eigen handen.

Wonen in residentie ’t Convent is kiezen voor een zekere levensstijl. Dankzij onze dienstverlening op maat kan de resident in de flat blijven wonen, ook indien de zorgbehoevendheid toeneemt. Verhuizen wordt, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, overbodig!

WONEN OP UITZONDERLIJK NIVEAU, VEILIG EN COMFORTABEL WONEN

Residentie ’t Convent biedt een comfortabele woonomgeving waar men onafhankelijk en zelfstandig kan wonen. In onze woningen ligt de nadruk op toegankelijkheid, veiligheid en comfort.

De flats zijn zo gebouwd dat zij een blijvend optimaal comfort kunnen bieden. De woningen zijn aanpasbaar aan de huidige en eventueel toekomstige noden van de resident.

De residentie is uitgerust met een toegangscontrolesysteem en is rolwagentoegankelijk. Vanuit elke gemeenschappelijke ruimte, en uiteraard vanuit de flat, kan een (nood)oproep geplaatst worden. Elke flat beschikt bovendien over een dienstenplatform waardoor alle mogelijke diensten binnen handbereik gebracht worden.

De gemeenschappelijke ruimten, welke ter beschikking staan van de residenten, vormen ideale ontmoetingsplaatsen om samen te zijn met buren, vrienden en familie. Wij besteden veel aandacht aan de binnenhuis- en buitenhuisinrichting. Gezelligheid en comfort gaan hand in hand.

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Wonen