Diensten

ZORGELOOS GENIETEN DANKZIJ DE DIENSTVERLENING OP MAAT!

In onze dienstverlening onderscheiden wij de basisdienstverlening, de dienstverlening à la carte en de extra diensten.

De basisdienstverlening behoort tot de dagelijkse service. Tot deze service behoort onder andere de permanentie, de crisis- en overbruggingszorg, het gebruik en onderhoud van gemeenschappelijke ruimten, de organisatie van evenementen en ontspanningsactiviteiten, de beschikbaarheid van de woonadviseur etc.

De dienstverlening à la cartelaat de resident toe de dienstverlening af te stemmen de persoonlijke wensen. Tot de mogelijkheden behoren onder meer de maaltijden- en drankenservice, klein onderhoud van de flat, verschonen van bed, bedeling van post en leveringen, boodschappendienst etc.

De extra dienstenhebben betrekking tot de huishoudelijke diensten, de maaltijden, wellness en comfort.

Kortom, kiezen voor een assistentiewoning is kiezen om zorgeloos te genieten!

LEVENSBESTENDIG WONEN DANKZIJ EEN STERK UITGEBOUWD GEZONDHEIDSCONCEPT

In een assistentiewoning  blijft u zelfstandig wonen met dat verschil dat u steeds op iemand beroep kan doen mocht dit nodig zijn.  Wij zorgen ervoor dat wanneer ondersteuning nodig is deze ook geboden wordt. Wordt u, al dan niet tijdelijk, hulpbehoevend dan kan ook verpleegkundige zorg geboden worden.  Onze residenties worden beheert vanuit het principe “levensbestendig wonen”. Dankzij onze dienstverlening op maat kan u in de flat blijven wonen ook indien de zorgbehoefte toeneemt.

Time for Quality voorziet een 24/24u permanentie en waarborgt de crisis- en overbruggingszorg. De permanentie wordt waargenomen door de woonadviseur, diens medewerkers of meewerkende zorgpartner(s).  Bij nood aan specifieke medische zorgverlening, bijvoorbeeld na een hospitalisatie, voorziet Time for Quality een samenwerkingsovereenkomst met een passende zorgverlener en/of welzijns- en gezondheidsvoorziening in de omgeving zodat de overbruggingszorg op een efficiënte, doelgerichte manier en met voorrang georganiseerd wordt.


Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Diensten